Wellness ruimte

Het zwempark heeft een wellnessruimte waar u zich volledig kunt ontspannen en aan uw conditie kunt werken.

De wellnessruimte omvat een volledig uitgeruste kleedkamer met douches, toilet, kleedhokjes en kastjes, fitnesszaal en massageruimte.

De fitness is gratis en vrij toegankelijk, en is uitgerust met toestellen voor cardiotraining, loopband, hometrainer, ligfiets, crosstrainer, roeitrainer en toestellen voor spierversteviging (module blok 3 functies, bank voor buikspieroefeningen).

De sauna is betalend en bestaat uit een infraroodsauna voor max. 6 personen en een douche.

Ruimte met tafel voor hydromassage :

Strek je gewichtloos uit op een verwarmde watermatras (tussen 25 °C en 40 °C), laat je diep masseren door de 2 waterjets en zeg vaarwel tegen zware benen, spierspasmes, spierspanning, rugpijn, nekpijn, lage rugpijn, stress, vermoeidheid, enz. De hydromassagetafel is een therapeutisch toestel dat 7/7 kan worden gebruikt door het hele gezin en op elke leeftijd.

Uitgerust met SPA-optie met 5 unieke en verschillende applicaties die individueel of samen kunnen worden gebruikt.

Collageenlicht

Stimuleert op een natuurlijke manier het metabolisme van fibroplasten

Luchtionisatie

Deze nieuwe concentratie in de lucht zorgt voor een versnelling van de overdracht lucht/longen dankzij een betere doorbloeding die gestimuleerd wordt. Het zenuwstelsel wordt ontlast, het immuunsysteem wordt versterkt.

Aroma

Minuscule smaakstofmoleculen worden naar de hersenen gestuurd via neurotransmissie. U hebt onmiddellijk resultaat, er is een reactie meetbaar in de hersenen. Emoties worden geactiveerd en gecontroleerd, de bloeddruk wordt ofwel verhoogd of verlaagd. De hartslag wordt vertraagd of verhoogd, de concentratie van de geest is beter en vermoeidheid wordt verminderd.

Lichttherapie

Elke kleur heeft een bepaald psychologisch effect op het centrale zenuwstelsel. Elke kleur bestaat uit een lengte van smalle golven waardoor energie wordt overgebracht. Deze energie stimuleert de cellen in ons lichaam.

Geluidssysteem of muziektherapie

Een specifieke ontspannende muziek zorgt voor een tragere hartslag in lijn met de ademhaling en een verbeterde bloedtoevoer naar de hersenen. De bloeddruk daalt, de ademhaling is dieper, het beendergestel en de spieren ontspannen en de weerstand van de huid wordt zak.