Welkom op de website van camping Vitamin'

In de viersterrencamping Vitamin', erkend als “kwaliteitscamping”, wordt u verwelkomd in een groene omgeving van 5 hectare groot in een gezellige en ontspannen sfeer. De camping is open van 4 april tot 20 september.

In het hartje van de Haute-Normandie (76) in Saint-Aubin-sur-Scie, vlakbij de stad Dieppe, op 2,5 km van stranden en dicht bij tal van voorzieningen, ligt onze camping met verschillende ruime, grasrijke en afgebakende kampeerplaatsen voor tenten, caravans en kampeerwagens, waar u rust en gezelligheid vindt. Voor meer comfort zijn er ook mobilhomes, chalets, woonwagens en mobilhomes voor mindervaliden te huur.

U kunt gebruikmaken van alle nodige diensten voor een aangenaam verblijf, twee zwembaden, waarvan één overdekt en verwarmd tot minstens 28 °C, met glijbanen en een balneoruimte, open gedurende het hele seizoen. Daarnaast is er ook een ontspanningsruimte met fitness en een massagetafel, en er is ook aan een speeltuin gedacht, een multisportterrein, een petanquebaan, een speelzaal, een biljart en animatie.

Camping Vitamin' ****, gelegen in het centrum van de Albastenkust, is de ideale plek om de rijkdom van de Normandische kust te ontdekken en de omliggende dorpjes, zoals Dieppe, Veules-Les-Roses, Saint-Valérie-en-Caux, Le Tréport, Étretat, Rouen en zoveel andere dingen. Ontdek bij ons de charmes van het impressionistische Normandië, een mix van cultureel erfgoed en natuur.

Tot snel !

De receptie is het hele seizoen open van 9 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 19 uur.