Recreatie op de camping

Camping Vitamin' organiseert activiteiten en animatie om het verblijf voor u des te aangenamer te maken.

Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin, terwijl sporters zich kunnen ontspannen in het multisportterrein. Een ontspanningsruimte (met tafeltennistafel, tafelvoetbal, flipperkasten, diverse spellen…) zorgt voor leuke momenten onder vrienden. Geniet van een drankje aan de bar van de camping, tevens voorzien van een biljarttafel, of op onze zeer grote petanquebaan.

Gedurende het hele seizoen kunt u terecht in ons overdekt zwemparadijs, en in juli en augustus ook in ons buitenzwembad.

Indien gewenst kunt u in onze ontspanningsruimte terecht met fitness, sauna (betalend) en een ruimte met een hydromassagetafel (ook betalend).

In juli en augustus wordt uw verblijf nog wat opgesmukt met verschillende activiteiten en animaties: mis de lessen aquagym, waterpolo en step niet, of onze petanquewedstrijden. U kunt er ook tafelvoetballen, tafeltennissen of andere spelletjes doen (klaverjassen, domino, biljart).

Met enorm veel plezier verwelkomen we u op onze bingoavonden voor jong en oud, onze schattenjachten, boogschieten, voetbaltoernooien, dansavonden, karaokeavonden, toneelvoorstellingen en thema-avonden.

En zoveel andere dingen !